ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nombrosos murals decoren el nucli antic de la parròquia d'Encamp

www.andorradifusio.ad

Més de deu murals embelleixen el nucli antic d'Encamp. Cada dissabte de setembre es representarà la visita teatralitzada per conèixer la història de la parròquia. 

Recuperar i fer valdre el nucli antic d'Encamp a partir de la història. Els nous murals de la Mosquera, pintats per la muralista Samantha Bosque, han esdevingut realitat després de mesos de feina. 

La muralista, Samantha Bosque, explica que tots els personatges "són retrats de persones que fan que sigui una mica més gustós". A més, utilitzen suports que fins ara assegura que no s'havien tractat com "portes de ferro i persianes".

Un projecte que pretén recuperar la memòria històrica de la parròquia i que seguirà a les Bons tal com declara la cònsol major d'Encamp, Laura Mas. "Ja s'han signat els convenis amb els veïns de les Bons, justament per potenciar la Torre dels Moros i Sant Romà de les Bons. També anirem de la mà de patrimoni i a nivell privat també hi haurà una aportació per refer i conservar el colomer".

Al setembre els que vulguin conèixer la vida encampadana de principi del segle XX, ho podran fer a partir de les visites teatralitzades de cada dissabte. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Albert Refart 

Comparteix: