El director assistencial del SAAS assegura que s'està treballant per recuperar el clima laboral en el servei de radiologia

www.andorradifusio.ad

El director assistencial del SAAS reconeix que el clima laboral en el servei de diagnòstic per la imatge, que inclou radiologia, no és l'ideal des de la marxa del cap Ángel Seara. Assegura que hi estan treballant. Radiologia incorporarà dos professionals les properes setmanes. 

El director assistencial del SAAS reconeix que el clima laboral al servei de Diagnòstic per la Imatge, que inclou radiologia, no és l'ideal. La raó cal buscar-la en la marxa de l'anterior cap, Ángel Seara, el maig passat. Marcos Gutiérrez assegura que hi estan treballant per recuperar-lo. "És cert que a la marxa del doctor Seara va suposar una situació difícil dins del servei. I això és el que estem intentant millorar i recuperar el clima laboral. I crec que es qüestió de temps i d'implantar les mesures de qualitat de treball que siguin necessàries"

Gutiérrez vol treure ferro a la situació i assegura que és normal que es generin discrepàncies en un servei després d'un canvi de cap i en el qual treballen diversos col·lectius professionals. També ha negat que hi hagi hagut un fugida de pacients provocada per la marxa del doctor Seara i ha afirmat que el 2022 van augmentar el nombre de proves realitzades respecte els dos anys anteriors. Gutiérrez ha avançat que dos professionals s'incorporaran les pròximes setmanes al servei. Un començarà a treballar el mes vinent i l'altre podria arribar a inici de març. D'aquesta manera es cobriran dues vacants que han provocat que el temps d'espera hagin estat superiors a l'habitual, sense arribar a ser rellevants, segons el director assistencial.

Un altre servei que necessita personal és el de medicina interna, on es preveu incorporar un professional

Informa: Sergi Cano
Imatges: Eric Escabias-Arxiu  

Comparteix:

Els logopedes reclamen que la derivació sigui més àgil i que no depengui dels metges El cicle de cinema i de muntanya passarà per Mart, Txernòbil, l'Himàlaia i la ruta Andorra Skimo