Diverses agressions domèstiques i un positiu per alcoholèmia amb 2,83 g/l a les 3 de la tarda, entre les detencions de la setmana

www.andorradifusio.ad

Detingut un home per conduir a primera hora de la tarda amb amb una taxa de 2,83 grams d'alcohol a la sang. És una de les actuacions més destacades de la setmana de la policia. També l'arrest d'un home per pegar la seva filla menor al domicili familiar.

La policia ha detingut set persones per conduir sota els efectes de l'alcohol la setmana passada. Tres ho van fer amb una taxa molt elevada. La més alta la va registrar un home de 47 anys que va ser controlat a les 15.30 hores amb 2,83 grams d'alcohol a la sang. Altres dos, de 19 i 45 anys, van donar 1,97 i 2,35, respectivament, i es van veure implicats en accidents de trànsit amb ferits.

La policia també va fer tres actuacions destacades en l'àmbit de la violència domèstica. A Sant Julià de Lòria va ser detingut un home de 35 anys per agredir la seva filla menor. La nena registrava diversos hemotomes sense que necessitar assistència mèdica. A Escaldes-Engordany, la policia va detenir un home de 40 anys per agredir la seva parella en un local d'oci nocturn i a la Massana, una parella va ser detinguda per agredir-se mútuament al domicili familiar. 

Informa: Ana Alamán
Locució: Joel Romero

Comparteix:

Petit incendi a tocar de la capella de Sant Romà dels Vilars Comencen les obres de millora de l'espai de tràmits de la CASS