Doble moral en habitatge

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Propietaris de Béns Immobles acusa el Govern i els comuns de "doble moral" pel que fa a l'habitatge. Ho ha assegurat Artur Homs, vicepresident de l'entitat, en l'entrevista de l'Avui serà un bon dia. Tot i que s'ha aprovat per unanimitat la llei per estimular el mercat del lloguer, assegura que la situació no canviarà i els preus dels arrendaments aniran a l'alça.

Artur Homs ha afirmat que el Govern i els comuns estan buscant una rendibilitat política en el tema de l'habitatge, però al mateix temps, es beneficien de l'actual situació perquè tenen més ingressos per impostos.

"Públicament busquen un rèdit polític i per altra banda i sense fer massa soroll anem parant la mà i anem cobrant caixa. Amb la qual cosa això és una doble moral i a nosaltres des de l'Associació de Propietaris de Béns Immobles no ens agraden."
Artur Homs, vicepresident Associació de Propietaris de Béns Immobles

Creu que la llei de mesures per estimular el mercat de lloguer no tindrà cap resultat positiu. De fet, assegura que hi ha molts propietaris que venen els pisos que tenen arrendats per la inseguretat jurídica. A més, Homs ha dit que els propietaris volen ajudar els arrendataris perquè els interessa que els contractes de lloguer siguin a llarg termini.

Recupera l'entrevista completa a l'Avui serà un bon dia:

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Nou sistema de detecció de ciclistes al túnel que connecta Andorra i la Seu  L'Ossa d'Ordino crea un espectacle infantil per la crescuda d'actors