Doble rècord de Tomàs Lomero en 100 i 200 metres lliures

Tomàs Lomero ha batut els rècords nacionals en 100 i 200 metres l

Tomàs Lomero ha batut els rècords nacionals en 100 i 200 metres lliures. Lomero segueix en un gran estat de forma, després de la plata en categoria absolut jove al Campionat d'Espanya.

El nedador del Club Natació Lleida va aconseguir-ho en una prova tècnica organitzada pel mateix club. En el cas dels 200, Lomero va millorar el temps que tenia Hocine Haciane des de l'any 2008. Pel que fa als 100, va rebaixar set centèsimes la marca que posseïa ell mateix. En la competició també va participar Bernat Lomero, en 100 lliures i 100 papallona.

Imatges: Arxiu