ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Dolors Carmona serà la candidata del PS a cònsol d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

La consellera de l'oposició al comú d'Andorra la Vella Dolors Carmona aspirarà a la reelecció a les comunals pel PS. Ho ha dit al programa "Ara i aquí", de Ràdio Nacional. Assegura que el comitè parroquial treballa en una llista amb gent que ja hi va ser el 2015 però també amb gent nova. Encara no està clar si Demòcrates i Liberals aniran junts, mentre que Terceravia i Coalició d'Independents exploren amb quina fórmula concórrer. Carmona també s'ha mostrat molt crítica amb la gestió de l'actual majoria a qui acusa de manca clara de previsió.

Dolors Carmona serà la candidata socialdemòcrata a Andorra la Vella.  El que encara no s'ha determinat és quin lloc de la llista ocuparà la seva actual companya de viatge a l'oposició del comú d'Andorra la Vella, Lídia Samarra. Ha explicat que "formarà part d'una llista que encara hem d'acabar de tancar". "Una vegada presa de la decisió de qui l'encapçalarà, es formarà tot l'equip", ha manifestat.

La voluntat de la formació és concórrer sota les sigles PS+Independents, tot i que diu que segueixen parlant amb gent de la parròquia. Creu que la ciutadania demana un canvi i s'ha mostrat confiada després del frec a frec viscut a les darreres generals a la territorial d'Andorra la Vella.

A Ràdio Nacional s'ha mostrat crítica amb la majoria comunal per la manca d'informació, indica que no és fluida fet que genera malestar.

A més creu que hi ha una manca clara de previsió i creu que cal un canvi de concepció de la política comunal que fomenti la participació de la ciutadania.

També ha parlat del telecabina del pic de Carroi, un tema que es reactiva sempre que hi ha eleccions, i que si es fes la inversió hauria de ser privada. Pensa que "pot ser un revulsiu més, una activitat que doni alternatives a les activitats que es fan a la parròquia però finançar un equipament d'aquest tipus amb fons públics ho veiem una mica agosarat tenin en compte la magnitud del projecte".

Ha tornat a criticar la privatització de l'alberg de la Comella i l'augment de preus dels Serradells. Creu que el centre esportiu no ha de ser una infraestructura per fer negoci i el que cal és trobar un equilibri.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: