El domini estèril i l'àrbitre castiguen l'Andorra 2-0 al camp del líder

El FC Andorra va caure 2 a 0 al camp del Vila-real B, líder a Primera RFEF. Els d'Eder Sarabia van tornar a patir problemes que ja s'han convertit en recurrents. Control del partit però sense capacitat per fer mal a l'àrea rival. L'àrbitre va ser un "groguet" més.

Altre cop el mateix, el FC Andorra es va plantar al camp del líder per controlar la pilota i tenir el domini, però les ocasions eren per a l'equip local.

Jackson va estar a punt d'avançar el líder de Primera RFEF en un xut que topa amb el pal. Molts pocs encerts de l'Andorra en atac. A l'altra àrea Nico Ratti s'havia de multiplicar per mantenir la porteria a zero. Es va poder arribar al descans sense incidències en el marcador.

A la represa passada per a Arana. Aquest protegeix molt hàbilment la pilota superant primer Roger Riera i després la sortida de Ratti. Jugada clau del partit. L'Andorra aconsegueix l'empat a la sortida d'aquest córner.

L'àrbitre xiula una falta i anul·la el gol. Repetició sense faltes a la vista. Malgrat necessitar-lo l'Andorra seguia lluny del gol. L'expulsió d'Eudald al 83 ho feia més difícil. El gol en pròpia porta de Vilanova un minut després del tot impossible. Aturada de l'Andorra a la classificació i el Vila-real B encara més líder.

L'entreador tricolor, Eder Sarabia, remarca que l'equip fa moltes coses positives, tot i que ha plantejat un repte als seus jugadors, "millorar a l'últim terç del camp per ser més eficacços" de cara a porta. Segons remarca "allà hi ha la clau perquè l'equip s'enlairi".

Pel que fa a l'actuació de l'àrbitre, Sarabia ha lamentat l'anul·lació del gol per falta, tot remarcant que és un gol claríssim en què el jugador "no fa absolutament res".

El proper partit dissabte a les cinc de la tarda contra el Cornellà a l'Estadi Nacional.