Dos anys després es desconeix l'autor dels trets al domicili de Cinca

www.andorradifusio.ad

Dos anys després del tiroteig al domicili del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, el cas continua judicialitzat i sense que s´hagi identificat l´autor dels trets. El xalet del ministre va rebre l´impacte de dues bales de caça, quan hi dormia tota la família. El cas va generar un gran enrenou.

Aquest és l'estat en què van quedar les finestres del domicili del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, després de rebre l´impacte de dues bales de caça. Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte 19 al diumenge 20 de maig del 2012, quan tota la família dormia a l'interior del domicili. Els trets, però, no van aconseguir travessar les finestres. Dos anys després, el cas encara està judicialitzat i la investigació continua oberta, sense que hi hagi hagut cap detenció.

La policia va investigar els terrenys des d´on suposadament es van disparar els trets, sense trobar cap beina ni cap altre element de pes per poder determinar el calibre del rifle de caça. Sí que es va poder recuperar una bala, tot i que molt deteriorada arran de l´impacte i amb poques estries. La policia va comptar amb l'ajuda d´un equip de balística de la guàrdia civil espanyola.

Els fets van generar una gran estupefacció i els dies posteriors es van succeir les mostres de rebuig.

Informa: Andrés González- Nandín

Comparteix:

Un dels processats pel "cas Gasopas" reconeix la malversació Ausàs nega les acusacions en el judici per contraban de tabac