Dos penals condemnen Andorra a Moldàvia (2-1)

Els tricolors han caigut a Moldàvia per dos penals transfo

Els tricolors han caigut a Moldàvia per dos penals transformats per Caimacov i Nicolaescu. Abans del descans, Marcio Vieira ha posat emoció fent l'empat en la darrera acció de la primera meitat. Andorra tanca els primers quatre partits de la lliga de les Nacions tercera amb 4 punts.

Andorra ha sortit a l'estadi Zimbru de Chisinau amb l'objectiu de continuar la bona dinàmica de resultats davant Moldàvia, en el quart partit de la lliga de les Nacions. Per fer-ho, el seleccionador, Koldo Álvarez, ha fet rotacions després de la victòria contra Liechtenstein i ha donat entrada a Iker Álvarez a la porteria i Ludo Clemente al mig del camp.

Moldàvia ha portat el pes del partit des de l'inici tancant els tricolors a camp propi. Els locals han generat perill per la banda dreta andorrana, però la primera ocasió de gol ha arribat al minut 15 amb una parada d'Iker, després d'una errada defensiva.

Els tricolors han patit de valent davant un combinat agressiu i vertical en atac. Al minut 22, una jugada profunda per banda dreta ha acabat en un penal per una entrada de Jordi Rubio al punt de penal. La jugada ha estat revisada pel VAR i Caimacov ha transformat des dels onze metres, malgrat que Iker ha arribat a tocar-la.

El pas dels minuts ha permès els tricolors sortir una mica del domini moldau i, precisament, Rubio ha posat a prova el porter al minut 37 amb un llançament de falta potent que ha refusat de punys Railean.

En la darrera acció de la primera part Andorra ha empatat. Max Llovera ha penjat una falta des del mig del camp i Ricard Fernàndez ha servit de cap perquè Marcio Vieira des de la frontal fes l'empat amb un xut encreuat. Aquest és el primer gol del migcampista en 115 partits com a internacional. Al descans, 1 a 1.

Al pas per vestidors l'alegria no ha durat gaire i al minut 49, un nou penal comès per Marc Garcia l'ha transformat Nicolaescu en el segon de Moldàvia. El gol ha fet que Koldo mogués la banqueta i ha donat entrada a Berto Rosas, Jordi  Aláez i Joan Cervós per Ludo, Jordi Rubio i Ricard Fernández.

El partit ha entrat en una fase de descontrol, on cap dels dos equips ha agafat les regnes. Al final, 2 a 1.

Els tricolors tanquen el primer periple internacional d'aquesta lliga de les Nacions tercers amb quatre punts. La competició tornarà al setembre quan disputaran els dos partits que resten contra Liechtenstein i Letònia.