Dosi de projeccions de curtmetratges a l'Ull Nu

www.andorradifusio.ad
El Festival Ull Nu va iniciar al Centre de Congressos les projeccions d'alguns dels curtmetratges participants en la cinquena edició. Cinc curtmetratges repartits en 3 blocs on per primera vegada els espectadors van poder votar en línia des de la mateixa sala pel Premi del Públic.
Després de tres dies d'activitats paral·leles relacionades amb el món del cinema i l'audiovisual, anit el Centre de Congressos va centralitzar els actes que es van iniciar a les 7 de la tarda i que van acabar prop de dos quarts de 12 de la nit. Una bona dosi de projeccions en què es van mostrar fins a 15 curtmetratges de totes les categories participants, ficció, animació, documental, videoclip i videoart.

També es va projectar el curtmetratge guanyador del concurs Recrea 2016, "La tarda més avorrida de la història". Entre els participants cal destacar la presència andorrana amb el videoart de Susanna Ferran amb el seu videoart de "Lives is flow the end" o de Jessone Morillonl amb el videoart de "My doll".

Durant la nit es van projectar propostes interessants com "En la azotea", curtmetratge nominat als Goya, la divertida i original animació "Roger" o l'interessant documental sobre la comunitat del Nepal dels Rana Tharu. Com a novetat d'enguany, tots els projectes es van poder votar pel públic gairebé de forma instantània a través dels telèfons mòbils.

Informa: Hèctor Romance / Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Marta Paixà

Comparteix:

L'executiu flexibilitza l'accés als ajuts de lloguer davant la inflació dels preus Gil ingressa a presó en règim de semillibertat