Dubtes respecte a la condonació

www.andorradifusio.ad

Segueix el malestar per la mala gestió de la CASS en el pagament de les pensions d'invalidesa. Les representants dels assalariats de la CASS no comparteixen la decisió de condonar el deute i creuen que caldria revisar-la. Un deute que es remuntaria fins a l'any 2008.

El Govern va assabentar-se del deute de la CASS després que la parapública contactés amb Afers Socials per demanar el retorn del que s'havia pagat de més els últims 3 anys. Van fer-ho perquè calia comunicar la situació als afectats, que no eren conscients de la situació i en alguns casos es trobaven en situació de vulnerabilitat.

La representant dels assalariats de la CASS, Jacqueline Caubet, no és favorable a la condonació. Creu que suposa un greuge respecte a altres persones que tenen un deute. Assegura que caldria revisar la decisió, fins i tot, mitjançant el Tribunal Constitucional.

L'origen de l'error seria el canvi de la llei de la CASS, l'any 2008. És a partir d'aquest moment que s'haurien d'haver fet controls i revisions de les pensions. Un procés que ara s'ha automatitzat. La parapública ha engegat una investigació per determinar què ha fallat i depurar responsabilitats.

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Fixades les dates de les POBPRO Més solidaritat als Encants de Sant Antoni d'Escaldes