Dues llistes concorreran a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Escaldes va ser un dels punts calents el 2019 i el més probable és que enguany també estigui ajustat. Demòcrates vol recuperar un dels seus feus i Gili, repetir victòria.  

Fa quatre anys només deu vots van decidir que Rosa Gili s'assegués en la cadira com a cònsol major d'Escaldes-Engordany. Ara vol repetir. S'enfrontarà a Anna Garcia, que lidera la llista de Demòcrates+Acció+SDP+Independents.

La primera llista a presentar-se ha estat la liderada per Rosa Gili. Consens per Escaldes-Engordany uneix les sensibilitats polítiques de Concòrdia, PS i Independents, al marge de sigles de partits. L'actual cònsol major ha arribat finalment a un acord amb els socialdemòcrates, que han retirat la demanda a la Batllia per les quotes impagades i així facilitar el tancament d'una candidatura progressista. Segons Rosa Gili, "ha imperat el sentit comú i s'ha privilegiat la parròquia perquè tres llistes separades no s'hauria entès. Hem arribat a bon port", explicava. 

Enfront tindrà la llista encapçalada per Anna Garcia i Gemma Bofarull, corresponent a la suma de Demòcrates+Acció+SDP +Independents. L'ha presentada Salomó Benchlluch i en el número 3 de la llista hi ha el farmacèutic Gabriel Guerrero. En el cinc Laura Mas, en representació d'Acció. Elisabet Zoppetti és la quota de Progressistes-SDP, en el número 9. L'objectiu serà recuperar la parròquia, perduda en les darreres comunals, "creiem fermament que tornarem a conquistar aquesta plaça", assegurava Benchlluch.

A Escaldes-Engordany tenen dret a vot 5.899 persones, 410 més que ara fa quatre anys.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Enclar i Demòcrates aspiren a aconseguir el comú de la capital Solidesa, voluntat i identitat, imprescindibles per a una Constitució eficaç