Dues llistes encapçalades per dones a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp hi ha hagut moviments fins a última hora però finalment en aquests comicis comunals hi haurà dues llistes i totes dues encapçalades per dones, Laura Mas i Marta Pujol. 4.440 encampadans tenen dret a vot en uns comicis que començaran d'aquí a dues setmanes. 

El 17 de desembre els encampadans podran escollir entre dues llistes, una, la d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents, i l'altra amb el nom d'Avancem, que aglutina socialdemòcrates i independents. 

Carles Ensenyat i Josep Maria Mas han estat els encarregats de presentar la llista d'UP+Demòcrates +Independents que pretén revalidar Laura Mas com a cònsol major per fer política de continuïtat. El fins ara conseller d’Esports Xavier Fernández i Joan Sans seran el 2 i el 3. Una llista que té un 60% de dones i com a prioritat, explica Mas, el nou casal de la gent gran: "Ens hagués agradat adjudicar-lo i executar-lo però sí que arribarem a final de mandat amb aquest projecte per a la gent gran, treballat amb ells i amb una enquesta". 

La retirada d'última hora d'Agrupament Encampadà de les negociacions amb el PS ha deixat els socialdemòcrates amb la tasca de fer una candidatura a correcuita. Finalment Marta Pujol i Josep Lluís Agudo encapçalaran una candidatura que porta per nom Avancem i que reuneix noms com la tiktoker del Pas de la Casa Clàudia Cunill, David Ríos i Eduard Ricard. L'exmembre d'SDP Sandra Cano i Núria Regàs han presentat una candidatura disposada a treballar per l'habitatge. Pujol avança que es plantegen "crear un departament o una conselleria" dedicats exclusivament a l'habitatge perquè tothom "tingui un habitatge digne". 

Un cop validades les candidatures, les formacions poden començar a treballar en els programes que han de fer arribar als encampadans amb dret a vot, un 11% més que ara fa quatre anys.

Informa Rosa Alberch 
Imatges: Sergi LinaresComparteix:

UL+Demòcrates+Acció aspira a repetir triomf Competència per al projecte hegemònic a la Massana