Dune tanca l'epopeia intergalàctica 

www.andorradifusio.ad

L'esperat tancament del Dune de Villeneuve, la part dos, arriba als cinemes i a la plataforma HBO. A la cartellera l'acompanya una altra proposta espiritual amb molta èpica: la quarta entrega del divertit Kung Fu Panda. 

Denis Villeneuve es torna a posar rere la càmera per dirigir la segona entrega de Dune en què Paul Atreides s'uneix a la tribu de Fremen per començar un viatge espiritual i convertir-se en messies. Mentrestant, compleix la profecia que vaticinava una guerra santa en el seu nom que s'estendrà per tot l'univers. 

Thimothée Chamalet es converteix en el Kwisatz Haderach a la segona part d'aquesta epopeia de la ciència ficció en el paper de Paul. Acompanyant-lo, també repeteix Zendaia en el paper de Chani

Paul Atreides s'uneix Chani i als Fremen a la recerca de venjança contra la conspiració ordida pels malvats Harkonnen i l'Emperador que van destruir la seva família. En un moment donat haurà de decidir entre l'amor de la seva vida i el destí de l'univers per evitar un futur terrible.

Dune, Parte 2.  Denis Villeneuve

Després de tres aventures desafiant la mort i abatent tirans mundials, ara Po té una nova missió: Aprendre a descansar i convertir-se en el líder espiritual de la vall de la Pau, però per això haurà d'entrenar un nou guerrer Dragó.

No obstant, La Camaleona està disposada a embruixar el bastó de la saviesa que li donaria el poder de convocar les forces el mal, però Po no es dona per vençut. Amb la guineu Zhen formarà un duet còmic i intrèpid per aconseguir el seu objectiu. 

Kung Fu Panda 4. Mike Mitchell

Informa: Rosa Alberch

 

Comparteix:

El poder de la música sobre el cervell El Gran Carlemany, a l'estil Makuka