ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Economia encarrega una auditoria per intentar agilitar els tràmits empresarials

www.andorradifusio.ad

El Ministeri de Presidència, Economia i Empresa ha encarregat una auditoria sobre els registres econòmics del seu àmbit. Hauria de durar uns 3-4 mesos i l'objectiu és que els tràmits es puguin fer d'una manera més àgil.

Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa ha exposat davant el Consell General les principals línies d'actuació de les àrees que coordina. Ha aprofitat per explicar que, des de fa uns dies, una consultora està auditant els registres econòmics del ministeri. L'objectiu és que sigui més fàcil crear empreses i invertir, entre altres.

"Érem conscients que una de les demandes que se'ns feia des dels agents socioeconòmics era intentar agilitar tots els processos que es duen a terme a l'àrea registral: dipòsit de comptes, obertura de comerços, inversió estrangera... Existeix la sensació que els processos són més lents del que tothom voldria per intentar ser més competiitius", reconeix Gallardo.

Es vol copiar l'exemple d'altres estats en què es pot fer en un temps "molt curt" per evitar que "algunes oportunitats es perdin pel camí".

A més, ha informat que durant el 2020 es crearà un registre d'empreses.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.235.75.174