Eder Sarabia es mostra satisfet amb l'equip i el gol marcat als últims minuts per Sinan Bakis

Un gol de Sinan Bakis al temps d'afegit ha permès sumar un punt al FC Andorra en la seva visita a Anduva. I tot i intentar-ho reiteradament i jugar els darrers minuts amb un home menys per l'expulsió de Dani Morer al minut 80, els de l'Eder Sarabia estan satisfets del partit.

Independentment del resultat, l'entrenador del FC Andorra, Eder Sarabia, ha acabatcontent del joc del seu equip. Un conjunt que s'ha sobreposat a les dificultats que li han anat sorgint, com per exemple, quan dos dels seus jugadors a la primera meitat, Mika Mármol o Germán Valera, han tingut problemes físics en el segon temps. També l'expulsió de Dani Morer, però al final el gol de Sinan Bakis ha fet justícia.

Sarabia afirma estar molt satisfet amb el seu equip, i ha destacat que està content amb "la personalitat, el repte d'intentar sobreposar-se al gol, de ser fidels i de continuar defensant i controlant el partit".

Per altra banda, l'entrenador del CD Mirandés, Joseba Etxeberria  ha explicat que "sense tenir gaire fluïdesa estàvem fent un partit seriós, però bé, aquesta necessitat de guanyar ha fet que quan ells s'han quedat amb un jugador menys, al minut 80, nosaltres hàgim començat a jugar amb el temor de no guanyar".

Paral·lelament, Jandro Orellana, el jugador del FC Andorra afirma estar molt content amb el partit que han fet, així i tot, comenta que " ens mereixiem molt més que un empat, però cal seguir treballant i millorant per aconseguir els resultats que volem".

Informa-Imatges: Cesc Sanjuan