L'edició 2019 de l'Ull Nu queda inaugurada amb una exposició de vídeoart que inclou treballs de Pep Aguareles

www.andorradifusio.ad

Amb l'exposició "(de)format audiovisual)" s'ha iniciat l'agenda del Festival audiovisual Ull Nu. Fins dissabte la galeria d'art Pilar Riberaygua acull una mostra del que van ser els pioners del vídeoart.

Amb l'increment de pressupost el festival ha crescut i en aquesta exposició es podran veure els primers treballs en vídeoart d'Espanya, entre altres exemples interessants des del punt de vista històric i tècnic.

També es poden observar les incursions en l'univers audiovisual del fotògraf Pep Aguareles. "Va tenir diferents aproximacions dins de la vídeocreació i hi ha hagut diferents treballs que he cregut importants per ser mostrats aquí, tant del vessant del vídeoart com del vessant de la vídeocreació més pedagògica i, fins i tot, dins del vídeoart divulgatiu, amb el projecte de músics d'Andorra, que va ser l'últim vídeoart que va fer", ha explicat el comissari, Lluís Casahuga.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Rubén Calvo

Comparteix:

Una experta psicooncòloga recomana no sobreprotegir els malalts de càncer i parlar-ne amb naturalitat Els nous consellers juraran el 4 de juny en el nou horari de tarda del Consell General