ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'edifici de serveis a Santa Coloma començarà a construir-se aquest any

www.andorradifusio.ad

L'edifici de serveis que acollirà el parc mòbil dels bombers es començarà a construir aquest any, amb un pressupost d'un 400.000 euros per aquest exercici i 1 milió 350 mil euros per al 2021. S'ha fet públic el projecte guanyador.

Aquest dilluns a la tarda s'ha donat a conèixer el projecte que ha resultat guanyador del concurs convocat pel Govern. L'edifici quedarà situat a Santa Coloma, davant del parc de bombers i estarà dividit en dues fases. L'arquitecte guanyador del concurs, Andreu Riba, explica que "La primera serà un sòcol que albergarà un programa més logístic amb l'àrea de manteniment d'edificis, una cotxera de bombers i, en un segon temps, el que albergarà el programa més administratiu com despatxos per protecció civil i centre d'emergències.

Les obres d'aquesta primera fase es preveu que comencin aquest any i si es compleix el calendari acabin el 2021. És la part de l'obra més necessària, segons el ministre d'Ordenament Territorial. Jordi Torres destaca que "hi havia una necessitat sobretot per les cotxeres dels camions dels bombers i també el centre d'emergències que és un dels punts que ja havíem parlat des de feia temps". Afegeix que "pensem que és l'indret ideal per la seva situació i la proximitat amb el cos de bombers".

Des d'Ordenament Territorial han confirmat que la segona fase no disposa encara d'una dotació econòmica i dependrà de la disposició econòmica.

Informa Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.234.143.26