L'educació per als nens de l'Himàlaia és la primera iniciativa que rebrà les donacions de l'arrodoniment solidari

www.andorradifusio.ad

Grandvalira ha implementat el primer projecte d'arrodoniment solidari. Busca recaptar fons de la fundació andorrana Muntanyencs per l'Himàlaia, que vetlla per l'educació dels nens del Nepal.

El primer projecte d'arrodoniment solidari aterra al país. Les donacions es podran fer a les botigues i restaurants de les estacions de Grandvalira sector Soldeu-el Tarter i a Pal-Arinsal. Van destinades a la Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia que vetlla per a l'educació dels infants del Nepal.

El director en BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA, Albert Batalla, ha exposat que feia molt temps "que anàvem darrere d'aquest projecte perquè creiem que té un valor afegit buscar microfinançament per a les ONG del país". Per la seva banda, el CEO de Worldcoo, Sergi Figures, ha detallat que entre un 20% i un 50% de gent "que paga amb targeta que acaben fent la donació. Per tant, estem parlant de xifres que poden ser molt rellevants".

La directora de la Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia, Ester Segura, s'ha mostrat molt satisfeta per aquesta iniciativa i ha comentat que seran uns "diners més que ben rebuts. Tenim un campus amb cinc edificis i fa vint anys que funcionem. Tenim com uns trenta nens que s'han graduat a la universitat".

Imatges: Anna Romagosa
Informa: Redacció

Comparteix:

Montserrat Capdevila creu que urgeix una reforma de les pensions Pal-Arinsal espera 60.000 espectadors per la Copa del Món de BTT