ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'EFA exigeix formar part de les negociacions de l'acord d'associació amb la UE i demana un aeroport al país

www.andorradifusio.ad

L'Empresa Familiar Andorrana exigeix formar part de les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea i assegura que Andorra ha de reaccionar creant un aeroport al país, davant la demora del desplegament del sistema GPS al de la Seu.

Davant les negociacions del Govern amb la Unió Europea per a l'acord d'associació, l'Empresa Familiar Andorrana demana formar-hi part. Considera que ara mateix estan apartats i creu que el tema principal de l'economia és la reanimació del comerç i el desenclavament del país.

L'EFA exigeix noves i millors connexions amb l'exterior. Pel que fa a les aeroportuàries, cada cop són més partidaris d'un aeroport en territori andorrà, vist que el govern espanyol continua demorant el desplegament del sistema GPS a l'aeroport de la Seu. El president de l'EFA, Francesc Mora, ho creu necessari ja que "el que s'està negociant té un gran impacte a les empreses i l'economia del país".

El president ha fet aquestes manifestacions durant la presentació del 21è Cicle d'empresa familiar i qualitat, que tindrà lloc el divendres 21 de juny a AnyósPark, i que centrarà la mirada en la revitalització del comerç.

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.206.187.81