El MoraBanc Andorra suma la tretzena victòria

El MoraBanc Andorra ha aconseguit derrotar aquesta tarda 87 a 83 a Movistar Estudiantes. Un triomf important d'entrada per què suposa aconseguir l'objectiu principal de la temporada, superar el nombre de victòries de la campanya anterior.

Això ja és història, ara el més important és que l'equip consolida la vuitena plaça guanyant a un rival directe. No ha estat fàcil, el MoraBanc perdia de 12 en el tercer quart. Els de Joan Peñarroya han acabat capgirant el marcador gràcies a una gran defensa en el darrer quart. Els dos jugadors franquícia Jackson i Shermadini avui no han brillat. Amb tot, homes com Burjanadze, Albicy o Jelinek han portat a l'equip a la victòria 87 a 83, un cop més, en plena sintonia amb el públic del Poliesportiu d'Andorra.

Imatges: Twitter BC Andorra