El MoraBanc ensopega de nou a Fuenlabrada (85-73)

El MoraBanc Andorra ha vist frenada la seva bona ratxa a la Lliga

El MoraBanc Andorra ha vist frenada la seva bona ratxa a la Lliga Endesa amb una derrota per 85 a 73 a la pista del Fuenlabrada, on continua sense haver guanyat mai l´equip de Joan Peñarroya.

Els andorrans han anat gairebé sempre a remolc en el marcador. El Fuenlabrada ha trencat la igualtat inicial amb 5 triples gairebé consecutius i ha arribat a disposar de 14 punts de renda al primer quart, que ha finalitzat amb un 28-17 per als madrilenys.
Al segon parcial el MoraBanc ha reaccionat, liderat pels georgians Beqa Burjanadze i Giorgi Shermadini, i ha arribat al descans 3 punts per davant (41-44).
Però el tercer quart ha estat desastrós per als de Joan Peñarroya, amb un parcial en contra de 21-9. En el darrer període, el MoraBanc s´ha tornat a acostar en el marcador, però sense continuïtat per completar la remuntada davant un Fuenlabrada que ha cregut més en la victòria.
El proper partit del MoraBanc també serà com a visitant i novament a Madrid, diumenge vinent a la pista del Movistar Estudiantes.

Informa: Joan López / Imatge: @morabancandorra