ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Sax Fest obre el concurs de solistes als més joves

www.andorradifusio.ad

Per primera vegada els alumnes de saxo més joves podran participar al concurs de solistes de l´Andorra Sax Fest. És una de les novetats de la propera edició. N´hi ha d´altres, com la coincidència amb un congrés internacional de barítons i un concurs de bandes millorat. Falta mig any per la gran cita amb el saxo i  fins aleshores en sentirem molt a parlar gràcies a les Sax Sessions, un programa d´actes que comença aquest divendres.

Els French Flair Trio, nom que deuen al joc espontani i improvisat del rugbi francès, encetaran les Sax Sessions aquest divendres a la Borda Pairal prop de la mitjanit. El concert serà la primera de les sis accions que es volen fer abans d´arribar a la cinquena edició de l'Andorra Sax Fest, que enguany fa un pas endavant per obrir-se a les categories més joves, amb una participació que pot arribar als 70 saxofonistes.  L'organitzador del Sax Fest, Efrem Roca, explica que hi haurà tres categories per menors de 13, 15 i 18 anys, així que els alumnes andorrans s'hi podran presentar.

A la internacionalització de la cita s´hi suma l´elitisme del Baritone Congress, que es fa cada dos anys i que ha escollit Andorra per la propera edició. Segons Roca, es tracta d'un sector "molt elitista", ja que és només saxo baríton, però aplega gent de tot arreu, des d'Austràlia als Estats Units.

També hi ha novetats per l´apartat de bandes al carrer, que comptarà amb l´actuació inaugural de Brincadeira i a la tarda se cedirà el pas al concurs, amb una fase itinerant i una altra d´estàtica com l´any passat.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

34.231.21.160