La Batllia admet la demanda dels Viladomat contra la plataforma de Soldeu

El Tribunal de Batlles ha admès a tràmit la demanda presentada pe

El Tribunal de Batlles ha admès a tràmit la demanda presentada per la família Viladomat contra l’acord del Govern del 29 de març sobre la declaració com a projecte d’interès nacional de la construcció de la plataforma esquiables al peu de la pista de l'Avet de Soldeu i l’aparcament soterrat.

Joan Viladomat va recórrer contra la declaració d'interès nacional del projecte, en considerar-lo il·legal. L'empresari està convençut que la llei no empara la declaració d´interès nacional feta per l´executiu. També considera que hi ha d´altres irregularitats, com el fet que sigui una entitat de dret privat qui tiri endavant un projecte d´interès nacional. Tal com va posar en relleu el soci majoritari de Saetde, Joan Viladomat, aquesta declaració va ser la que havia “fet vessar el got” perquè prengués la decisió de demanar la dissolució de la societat Nevasa.

Cal recordar que en un primer moment la família Viladomat va presentar un recurs que va ser desestimat pel Govern el 31 de maig, al·legant que aquesta declaració era conforme a la llei, i ja llavors van anunciar que durien el cas a la justícia. 

Aquesta admissió a tràmit ha estat publicada aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) perquè s’hi puguin adherir les persones que tinguin interès en aquest assumpte.

Informa: Andrés González-Nandín/ Agència ANA

Comparteix:

Ju dóna el tret de sortida al Festival Músiques del món Els advocats de Besolí tornaran a demanar la seva llibertat provisional