Els Petits Cantors estrenen seu a La Llacuna

www.andorradifusio.ad

Coincidint amb l'inici d'un nou curs, el cor dels Petits Cantors ha estrenat nova seu al Centre Cultural La Llacuna. En aquesta nova ubicació, a partir d'ara, els cantaires també faran classes de llenguatge musical.

Els Petits Cantors s'han traslladat al Centre Cultural La Llacuna. Des del mes de setembre els podeu trobar a la segona planta d'aquest equipament. Abans, el seu lloc d'assaig era l'Església de Santa Maria del Fener. Ara disposen d'un espai propi i els integrants del cor també poden fer classes de llenguatge musical.

Una hora a la setmana, a les classes de llenguatge musical, els Petits Cantors treballen la base de la música: les notes al pentagrama, lectures entonades i de ritme, exercicis d'oïda...

L'Hugo Teixeira té 17 anys i ja en fa uns 6 o 7 que forma part dels Petits Cantors. Hi va entrar després que la Catherine anés a la seva escola a fer-los una prova i li digués que cantava bé.

El Petits Cantors va néixer el 1991 com un cor de nois. El 2010 es va convertir en mixt i actualment compta amb una quarantena de cantants d'entre 8 i 18 anys.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Laura Massegú / Miquel Margalef

Comparteix:

Augmenten les vendes dels vehicles de gasolina L'ESPIC factura més de 250.000 euros amb reserves per a Caldea