Els Petits Cantors preparen el quart espectacle en benefici de l'escola de Meritxell

www.andorradifusio.ad

Per quarta vegada el Cor dels Petits Cantors actuarà en benefici de l´Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Serà aquest divendres al Centre de Congressos, en un espectacle de música i ball al voltant d´una història que té un nen com a protagonista.

Aquest any el concert presenta diverses novetats. Per exemple, dels 50 nens que pujaran a l'escenari, 18 debutaran. Serà un espectacle amb música i ball, centrat en la història d´en Pau, un nen que pateix la mort del seu avi, que pren consciència de la fragilitat de la vida i es comença a plantejar moltes coses. D´aquí el nom de la proposta, "no ho entenc". La membre del patronat del cor, Marta Déu, explica que diversos nens interpretaran el protagonista per fomentar la participació.

Serà aquesta la quarta vegada que el cor actuarà en benefici de l´Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, una col·laboració que ja comença a ser habitual. La presidenta del patronat, Pilar Díez, destaca la feina que hi ha al darrere de l'espectacle.

El vessant musical proposarà peces tradicionals del Nadal, però com en altres ocasions el repertori inclourà altres gèneres. La cita serà divendres, a partir de les 9 de la nit, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

El concurs Arts Plàstiques canvia de nom i s'obre als joves de 14 a 17 anys Pintat i els seus afins abandonen el grup parlamentari liberal