Emma Riba, Efrem Roca i Emma Regada porten el ComArtPedrosa a la Pilar Riberaygua

www.andorradifusio.ad
La ballarina Emma Riba i l´artista Emma Regada han apropat el festival ComArtPedrosa a la galeria Pilar Riberaygua, gràcies a una improvisació i una performance artística.
La tercera edició del festival ComArtPedrosa s´ha traslladat del refugi situat a la muntanya que du el nom de la iniciativa a la galeria Pilar Ribearaygua, amb diverses disciplines que abasten la música, les arts plàstiques, l´audiovisual i fins i tot les representacions en directe.

En aquest sentit, la galeria ha acollit aquest dimecres al vespre dues iniciatives. La primera, a càrrec de la ballarina Emma Riba i el saxofonista Efrem Roca, que ha consistit en una improvisació de dansa i música amb el nom de "Vesprades habitant".

D´altra banda, l´artista Emma Regada ha fet una performance artística davant de més d´una desena de persones que aquest dimecres s´han acostat a la galeria.

Aquest dijous al vespre, la galeria serà l´escenari d´una vetllada musical a càrrec de Lluís Casahuga, David Font, Efrem Roca i Jonaina Salvador.

Informa: Joel Romero
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

Torna a Sant Julià Nascuts per llegir, la iniciativa per acostar la lectura als infants Andorra Telecom alerta d'un frau a través de missatge de text