Empat agredolç del FC Andorra contra l'Alcoià

Empat agredolç del FC Andorra contra l'Alcoià. Els tricolors es van situar 1 a 2 en el minut 90 però l'equip local va ser capaç de fer el 2 a 2 definitiu en el temps afegit. L'empat del Vila-real B al camp del Castelló permet l'Andorra seguir al cap davant de la classificació i continuar depenent d'ell mateix per assolir l'ascens directe.

El FC Andorra no estava sol a Alcoi. Una trentena d'aficionats van donar suport a l'equip. En l'escalfament els jugadors picaven de mans.

En aquell moment el Vila-real B consumava l'empat al camp del Castelló. Si l'Andorra guanyava, els tricolors podien aconseguir l'ascens matemàtic set dies després al Nacional.

En la primera ocasió, Carlos Martínez caça una pilota a l'àrea i afusella José Juan. L'equip local, esperonat per la seva afició, va començar a posar setge a la porteria defensada per Nico Ratti. Abans del descans Mourad empatava el partit.

A la segona meitat l'equip local va sortir millor. L'Andorra va haver de reestructurar l'equip per la lesió de Sergio Molina. En els darrers minuts els tricolors donaven molta sensació de perill quan aconseguien situar-se en posicions d'atac. En el minut 90, passada mestra de Riverola i Rubén Enri feia l'1 a 2 amb un gran gol de vaselina.

Es va desfermar l'eufòria, però va durar poc. En el 92 l'Alcoià va aconseguir situar el 2 a 2 definitiu amb un gol de Juanan en una acció d'estratègia carregada de despropòsits. Enri estava demanant falta a Martí Vilà. L'Andorra continua líder amb dos punts d'avantatge sobre el Vila-real B.

Ruben Enri ha marcat un gol que podria haver significat l'ascens directe a segona categoria del futbol espanyol. L'empat no és el millor resultat, però a falta de dues jornades l'Andorra continua depenent d'ell mateix per aconseguir l'ascens.

Informa-imatges: Cesc Sanjuan