Empat insuficient de l'Andorra contra l'Hospitalet (1-1)

El Futbol Club Andorra no ha pogut aconseguir assegurar-se la presència a la primera professional i seguir optant a l'ascens a Segona divisió A aquest vespre a Prada de Moles. L'equip d'Eder Sarabia necessitava els tres punts contra l'Hospitalet i només ha pogut treure un empat a un gol.

Els tricolors s'han avançat als dotze minuts de joc, amb una rematada de cap picada de Carlos Martínez des de dins de l'àrea que ha estat impossible d'aturar per al porter rival. L'equip ha tingut el partit controlat però tot s'ha torçat en una errada en defensa que ha propiciat un penal favorable a l'Hospitalet i l'expulsió de Mantovani. L'acció ha estat protestada pels locals. Canario ha transformat el penal a sis minuts per al descans, al que s'ha arribat amb la igualada.

En la segona part l'Andorra ha intentat avançar-se de nou però sempre amb precaucions en defensa i el fet de jugar en inferioritat no li ha permès crear més perill. L'Andorra tindrà una nova oportunitat per classificar-se per a la Primera divisió RFEF la setmana vinent al camp del Lleida en el darrer partit de la fase regular.

El duel de Prada de Moles ha comptat amb la presència del blaugrana Gerard Piqué, un més dels 500 espectadors que han presenciat el partit. Per primera vegada des de l'inici de la pandèmia novament hi ha pogut haver afició a Encamp.

Imatge: Nil Forcada