L'empat contra el Martorell frena la bona ratxa a casa de l'ENFAF (2-2)

L'ENFAF CCA va veure frenada la bona ratxa a la Borda Mateu, on h

L'ENFAF CCA va veure frenada la bona ratxa a la Borda Mateu, on havia sumat la victòria els tres darrers partits, i aquest dissabte no va passar de l'empat a dos contra el Martorell.

Tots els gols van arribar a la segona part. Les andorranes es van avançar amb un gol en pròpia porta del Martorell. Les visitants van igualar de seguida, però Erica Gonçalves va fer pujar el 2 a 1 al marcador. El Martorell va fer el 2 a 2 definitiu al minut 83.

L'equip de José Antonio Martín ocupa ara el setè lloc de la taula al grup 1 de primera catalana.

Imatges: Juli Ferreros