ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una empresa especialitzada en la gestió de residències universitàries interessada a invertir a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Una empresa que gestiona diverses residències universitàries a Espanya i França s'ha mostrat força interessada a invertir a Sant Julià. Hi ha tres promotors interessats en aquest projecte i tindrien terrenys privats disponibles al nucli urbà. Això faria que no calgués ubicar-la al Prat Gran, on bona part de la població no la vol.

Un dels projectes més ambiciosos del comú de Sant Julià, la construcció i gestió d'una residència universitària, compta amb un inversor especialitzat entre els interessats. Josep Majoral, el cònsol major, ha assegurat que si la iniciativa tira endavant serviria per consolidar definitivament l'oferta d'ensenyament superior al territori.

El cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, afirma que diferents tècnics ja han visitat la parròquia. "Va venir una persona en representació d'una societat i aquesta societat té diverses residències universitàries a Espanya i França i, per tant, gent que saben de què estan parlant".

Els tres possibles promotors ja han mirat diversos terrenys privats per ubicar-la i estarien al centre urbà.  "Ells entenen, igual que nosaltres, que una residència ha ser pròxima a la universitat, per tant, al centre urbà de la parròquia", afirma el cònsol de la parròquia.

La residència hauria de tenir uns 140 pisos per a estudiants i 43 de més grans per a lloguer assequible. A part d'unes 200 places d'aparcament. Tot, amb una inversió d'uns 26 milions d'euros.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: