Encamp i Andorra Turisme preparen un esdeveniment internacional al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Treball conjunt entre Encamp i Andorra Turisme per fer del Pas de la Casa un pol internacional del turisme familiar. Es vol portar un esdeveniment important que encara s'ha de determinar. L'objectiu és esborrar la mala imatge associada als aldarulls. 

El comú d'Encamp està treballant amb Andorra Turisme per portar un esdeveniment important al Pas de la Casa. Una cita que tingui recorregut al llarg dels anys i que no només sigui de renom internacional, sinó que aporti turisme familiar de proximitat. El comú vol posar fi als aldarulls i treure's de sobre la mala imatge associada a l'oci nocturn.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, destacat que cal canviar la visió que es té del territori. "És important que no només ens vegin com a destinació de festes nocturnes. Aquests esdeveniments han de tenir també un caràcter de turisme familiar".

L'esport també ha de ser un altre punt diferencial de la vila i la parròquia. En això, el nou complex esportiu, que ha d'estar enllestit aviat, i CRAMEA han de tenir un paper important. Mas afirma que  "és una estratègia que complementa l'oferta de la parròquia".

La voluntat és atreure cada vegada equips més importants i ser referent en l'entrenament en altura.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Maria Ubach reitera el suport d'Andorra al poble ucraïnès i condemna la invasió russa L'electricitat i l'hidrogen, les noves propulsions de futur a Andorra