ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp aprova un pressupost basat en el nou parc de l'ossa i les obres al centre esportiu

www.andorradifusio.ad

Encamp ha donat llum verd als pressupostos del 2022. Uns comptes on els 11 milions d'euros d'inversions s'han endut tot el protagonisme. El nou parc de l'ossa és l'obra més ambiciosa per l'any vinent, amb 8 milions d'euros, i  la remodelació del centre esportiu també representa una inversió important de dos milions d'euros.

A tot això, els consellers socialdemòcrates han lamentat que la majoria està invertint per sobre de les possibilitats i demana retallar el nivell d'endeutament.

De fet, segons les previsions, el mandat acabaria amb 26 milions de deute, 13 més que al 2019. Agrupament Encampadà, per la seva banda, ha votat a favor dels comptes, però ha mostrat la seva la preocupació pel projecte de Prada de Moles, que pot suposar una càrrega important pel comú. 

Pel que fa a la resta del pressupost, els ingressos han de créixer gràcies als impostos de la construcció i les llicències d'obra, a més del crèdit que es va demanar fa uns mesos. Les despeses també han d'anar a l'alça per l'increment de l'IPC i l'aportació del compte de compensació del Govern. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: