Encamp assegura que té marge de creixement i preveu tenir més d'un centenar de pisos nous aviat

www.andorradifusio.ad

Encamp té capacitat perquè els edificis que s'estan aixecant a la parròquia no resultin un problema de recursos. De fet, el comú defensa que els últims anys s'ha invertit en les reserves d'aigua i la xarxa elèctrica per evitar que ara s'hagi de limitar la construcció. 

La construcció no és un problema que preocupi en excés el comú d'Encamp que creu que la parròquia pot créixer substancialment els pròxims anys. Així ho apunta la cònsol major, que assegura que els recursos, l'aigua i l'electricitat, no seran un escull a curt termini. De fet, a hores d'ara hi ha quatre edificis encetats que aportaran més d'un centenar de pisos nous. "Hem estat una de les parròquies que menys s'ha desenvolupat, per tant, el recorregut de la parròquia d'Encamp és molt més gran." Mas ha especificat que al llarg d'aquests anys s'ha "invertint en les nostres infrastructures d'aigua, llum, a nivell de mobilitat també hem fet molts canvis".

Tot i no ser una preocupació per a alguns, els comuns tenen clar que han de posar un límit al creixement urbanístic. Encamp preveu encomanar en poques setmanes l'estudi de càrrega màxima que va demanar el Govern. Presumiblement ho farà amb altres comuns. La cònsol de la parròquia té clar que per determinats aspectes "Canillo i Encamp han d'anar de la mà". 

Aquesta és una mesura d'urgència per frenar el creixement desmesurat del país que ha d'acompanyar, segons el comú, la feina feta amb el pla d'urbanisme que ja posa algunes barreres

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Fernando Montero
Locució: Anna Mata

Comparteix:

Ferran Costa diu que el dret constitucional de poder optar a càrrecs públics passa per damunt de qualsevol reglament intern MoraBanc avisa d'un nou intent de phishing a través d'SMS