ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp atura l'obertura anticipada del parc de l'Ossa per motius de seguretat

www.andorradifusio.ad

Fre al projecte del nou parc de l'Ossa d'Encamp. Després de més de nou mesos després que es posés la primera pedra, la cònsol major ha avançat que no es podrà disposar de l'espai infantil abans de temps per motius de seguretat. 

Encamp atura l'obertura anticipada de la zona infantil del nou parc de l'Ossa per motius de seguretat. Així ho ha avançat la cònsol major de la parròquia, que ha apostat per no córrer riscos tot i no complir amb la previsió, que era la de disposar de l'espai de lleure infanti abans de temps. Mas ha assegurat que no es pot obrir el parc mentre s'estigui construint l'edifici i s'acabin d'adequar tots els espais. 

Així doncs, tenint en compte que les obres van a bon ritme i compleixen els terminis, la previsió és inaugurar la nova instal·lació infantil a la tardor, entre els mesos d'octubre i novembre. Cal recordar que el parc de l'Ossa és un dels grans projectes de l'actual comú i que va ser adjudicat per més de vuit milions d'euros. Disposarà de bar, restaurant, zones de rocòdrom, skate i altres espais per a totes les edats. 

Informa: Agència ANA
Imatges: David Moreno

Comparteix: