ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú controlarà el volum d'habitants als pisos de lloguer cedits al Pas

www.andorradifusio.ad

Dues persones per habitació. És la capacitat màxima autoritzada en el lloguer dels 15 pisos del Pas de la Casa, cedits pel comú d’Encamp. Amb el plec de bases ja publicat, les empreses tenen fins al 16 de novembre per presentar la seva candidatura.

Que no esdevinguin pisos “pastera” és un dels objectius de l’entitat local, amb la publicació del plec de bases, per al lloguer dels quinze habitatges que cedeix al Pas de la Casa; pisos d’entre una i tres habitacions, que es lloguen amb una plaça de pàrquing i un traster. El comú, satisfet amb la solució jurídica trobada, assegura que no vol fer negoci, però vetllarà perquè es compleixin les condicions. "El plec de bases preveu que el comú pugui exercir-ne un control. Si no tenim cap queixa i les coses es fan com toca, no l'exercirem", avança el cònsol major, Jordi Torres.

Els preus mínims marcats pel comú són de 400 euros per als habitatges d’una habitació, 550 per als de dues i finalment 700 euros per als de tres. L'empresa haurà d'afegir aquí el cost dels serveis i la que presenti l'opció més ajustada i compleixi totes les condicions, serà l'escollida. Cal, doncs, tenir en compte que només poden viure persones que treballin de temporada i al Pas de la Casa, per tant, seran poc més de 50 els beneficiats, a través de l’empresa que els contracta. Aquesta sortida als pisos buits de Gevivasa va sorgir des del Partit Socialdemòcrata, a l'oposició al comú d'Encamp.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.80.144.129