ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Encamp Dance Festival tanca la segona edició amb 250 participants nacionals i internacionals

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte s'ha celebrat la segona edició de l'Encamp Dance Festival. Uns 250 participants de totes les edats han actuat en una plaça dels Arínsols plena de gent. El públic ha pogut gaudir de coreografies d'estils diferents, tallers, sortejos i jam-sessions. 

Posar en valor la dansa i fomentar aquesta disciplina artística són els objectius de l'Encamp Dance Festival, que enguany celebra la segona edició.

Dos ballarins i la dansa contemporània com a eina per explicar una història. Així començava aquest matí de dissabte la coreografia inaugural del festival: 'Origen'. Una actuació que també ha incorporat pinzellades de música africana

Una plaça dels Arínsols plena ha acollit la vintena d'actuacions d'estils molt variats amb 250 ballarins i ballarines de totes les edats d'escoles, companyies i grups tant nacionals com internacionals. Alguns dels grups participants han estat l'Escola de Dansa Espanyola d'Encamp, el Grup Folklore Casa Portugal o Fitgipsy Dance. Però no han estat els únics a ballar. També ho ha pogut fer el públic assistent a la masterclass gratuïta de dansa urbana impartida pel coreògraf Chris Suleh.

"Ballar és vida" o "m'encanta ballar" són algunes de les frases de la cartolina gegant ubicada a la mateixa plaça on els participants han pogut reflexionar sobre el que significa per a ells ballar. Aquest festival, organitzat pel Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness és una iniciativa que sens dubte apropa l'art de la dansa a tots els públics. 

Informa: Karen Gacusana
Imatges: David Moreno

Comparteix: