L'Encamp s'endú la Supercopa davant l'Atlètic d'Escaldes, per 3 gols a 1

L'Encamp de futbol sala s'ha proclamat campió de la Supercopa en guanyar l'Atlètic d'Escaldes, per 3 gols a 1. Els d'Òscar Guerrero arribaven amb les baixes de Javier Saviola i Juli Sànchez, però s'han imposat en un partit ple d'alternatives.

El primer títol de la temporada, la Supercopa, ha caigut del cantó de l'Encamp davant l'Atlètic d'Escaldes. Al minut 9, els encampadans obrien la llauna, després que David Requena aprofités un rebuig del porter a xut de Leo. Poc després, Marçal ha tingut l'empat, però Aitor i el pal evitaven el gol. El porter encampadà evitava, novament, l'empat després d'una pilota a l'espai de Marc Eduard a Jonathan Flores. Al descans, 1 a 0 favorable als d'Òscar Guerrero.

A la represa, l'Encamp ho ha intentat al contracop com en una acció que treu Jonathan sota pals. Els escaldencs han guanyat protagonisme, però han pagat la manca d'encert. Els de Cabinho han utilitzat el porter-jugador i el partit s'ha convertit en un atac i gol, amb un gran Aitor sota pals.

Al minut 28 Nuno André feia l'empat després d'una passada al segon pal de Marçal, 1 a 1. Els escaldencs han seguit amb porter-jugador, però els ha sortit creu. Moisés Gonçalves i Leo Alves han robat dues pilotes per fer el definitiu 3 a 1, als darrers instants de partit.

L'entrenador del SIDECO FC Encamp, Òscar Guerrero, ha volgut destacar la feina que ha fet l'equip i el desgast físic que han patit, després de les festes de Nadal. Per la seva part, el jugador de l'Atlètic d'Escaldes, Marc Eduard López, pensa que ha estat un enfrontament "disputat" amb errors de cara a porta per part dels dos equips. "Perdem nosaltres, no guanyen ells".

Els encampadans s'adjudiquen així el primer títol de la temporada.