Encamp espera tenir enllestit al juny els edificis de serveis al parc de l'Ossa

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp traslladarà alguns dels serveis comunals als espais que quedaran lliures amb el trasllat del servei de Circulació al parc de l'Ossa abans de setembre. El parc acollirà edificis de serveis i els treballs estaran acabats al juny.

Un mes després de la inauguració, el parc de l'Ossa és un referent d'esbarjo a la parròquia, tot i que encara no està acabat del tot, ja que cal adequar els edificis de serveis i això es preveu que serà al mes de juny. Permetrà alliberar espais que el comú encara ha de decidir a què es destinaran, tot i que és segur que alguns dels serveis comunals es traslladaran a les noves dependències.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, explica que ho acabaran d'afinar un cop s'hagi completat el trasllat. "Si podem els espais estaran alliberats abans i després sí que es farà un balanç que és el que s'hi trasllada. Actualment, hi ha el servei de circulació segurament hi aniran serveis interns del comú".

Mas veu amb bons ulls que el FC Andorra torni a Encamp, a l'estadi de la Federació de Futbol, tot i ser prudents, ja que la decisió no depèn del comú. La cònsol també obre la porta a continuar col·laborant amb el rugbi, fins que torni a l'Estadi Nacional. "Som una parròquia esportiva i, per tant, totes les disciplines que puguin jugar a Encamp millor i més si és la federació de futbol. D'altra banda, sabeu que nosaltres no tenim cap mena de decisió a prendre en aquest àmbit", conclou Mas. 

El comú es mostra disposat a col·laborar per facilitar la transició del rugbi fins que puguin tornar a l'Estadi Nacional. La cònsol major, amb altres membres del comú, han participat en els actes de la Diada de Sant Romà de Vila, que ha reunit unes vuitanta persones a la missa. Posteriorment, s'ha ofert un aperitiu popular i una graellada organitzada per la comissió de festes.

Informa: Joan A. Sarmiento

Imatges: David Moreno

Comparteix:

Una vuitantena d'assistents a la diada de Sant Romà de Vila Fi del cap de setmana llarg amb retencions d'entrada