Encamp obre al públic el parc de l'Ossa

www.andorradifusio.ad

Encamp ha estrenat aquesta tarda de dijous el parc de l'Ossa, que s'ha convertit en l'atracció principal de la parròquia. Grans i petits han assistit en massa al que ha de ser un nou pulmó verd del país.

10.000 metres quadrats d'espai verd amb diferents zones de jocs infantils i un espai de restauració al centre d'Encamp. La cònsol major encampadana, Laura Mas, explica les vicissituds del parc. "Està pensat amb jocs infantils, amb zones encarades de cara al riu, amb la llacuna on farem espectacles culturals de petit format. També s'han integrat jocs pels grans amb l'skatepark, la calistènia, hi ha també un gran pipicà i, per tant, està pensat per tothom".

Els més petits venien il·lusionats i han gaudit de l'espai. Cares de satisfacció entre els nens i nenes que no s'han pogut estar d'anar-hi. Encara amb zones en construcció, el parc disposa d'un espai preparat per allotjar petits esdeveniments culturals. La iniciativa respon a un projecte participatiu i destaca per la naturalització de l'espai i l'ús de la fusta. També acull tres edificis de serveis comunals que estaran operatius al juny, i el més nou, un jardí amb plantes medicinals i un aparcament amb 80 places i s'ha soterrat el carrer de la Molina.

I l'ossa, tota una icona de la parròquia d'Encamp, ja brilla. Una estructura de grans dimensions de fusta, dedicada al joc dels més petits i que dona nom al parc.

L'objectiu és que el parc sigui un espai de trobada intergeneracional.

Informa: Pilar Candel - Caterina Vidal
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Andorra es connecta a internet Estabilitat a la botiga solidària de la Creu Roja