ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp i els treballadors temporers s'agraeixen mútuament el suport i el reconeixement

Agraïment mutu entre el comú d'Encamp i treballad

Agraïment mutu entre el comú d'Encamp i treballadors temporers. La corporació comunal encampadana ha volgut agrair públicament als temporers el gest que han tingut aquest dimecres quan s’han dirigit al comú per agrair el suport i l’ajuda rebuda per part de la corporació i dels seus treballadors durant la pandèmia.

Tal com han informat des del comú, un dels representants dels temporers ha fet lliurament d’un document, per simbolitzar l’agraïment pel suport rebut, a les treballadores socials del comú amb la voluntat que el fessin extensiu a tots els serveis que els han prestat algun tipus d’ajut durant la pandèmia. Els temporers han volgut manifestar amb aquest gest el reconeixement a l’ajuda, l’esforç i la col·laboració que han rebut durant la pandèmia per la Covid-19.

“En nom del comú i de tots els seus treballadors i treballadores volem agrair públicament als temporers aquest gest”, ha manifestat la cònsol major, Laura Mas, i alhora ha manifestat que aquest agraïment “s’ha de fer extensiu als establiments hotelers que han seguit prestant allotjament i manutenció als treballadors temporers gratuïtament durant la pandèmia, a Càritas i la Creu Roja, a la resta de comuns, al Govern i a la resta d’institucions i particulars que han actuat amb solidaritat durant aquesta crisi sense precedents”.

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Encamp

Comparteix:

3.236.74.69