ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp treu a concurs el projecte del nou Prat Gran

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ja ha tret a concurs la redacció del projecte i direcció d'obres del nou parc de la parròquia que haurà de reemplaçar l'actual Prat Gran. El comú continua així un dels projectes estrella del mandat de Laura Mas, valorat en 4 milions i mig d'euros. El BOPA publica també un altre concurs, el de la reparació del parc infantil al Pas de la Casa proper a les escoles.

El BOPA publica aquest dimecres el primer pas del que haurà de ser el nou parc d'esbarjo de la parròquia d'Encamp. Després de l'afer del Prat Gran i de l'acord de fer-ne un de nou en uns terrenys contigus ha sortit el concurs d'idees per a la redacció del projecte i la direcció de les obres.

L'espai d'uns 10.000 metres quadrats es farà entre els terrenys propietat del comú a la zona de l'actual parc i uns terrenys contigus on hi havia el Càmping Internacional que el comú llogarà per poc més de 6.000 euros mensuals el primer trienni, augmentant el cost fins a uns 7.000 euros a partir de llavors. La situació econòmica del comú després de la crisi sanitària no ha fet variar els plans de la majoria comunal que continua veient aquest projecte, valorat en la seva totalitat en 4 milions i mig d'euros, com una prioritat. L'edicte publicat avui dona de termini fins al 9 de setembre a les empreses que s'hi vulguin presentar. El parc estarà dividit per zones i vol encabir gran part de l'oferta destinada als infants i joves d'Encamp i també tindrà un aparcament soterrani. El comú manté la voluntat que aquest sigui un projecte participatiu i per això un cop es tinguin totes les ofertes es posaran a exposició pública perquè la ciutadania les pugui votar. Una votació que no serà vinculant però que tindrà molt en compte el jurat encarregat de triar-lo que entre d'altres tindrà representants de la comissió d'Urbanisme i també comerciants, associacions de pares, el Consell d'infants i diferents departaments del comú.

En publica també un concurs per arreglar les instal·lacions del parc infantil del Pas de la Casa, que es troba molt malmès. Es tracta del parc proper a les escoles i a la guarderia comunal de la localitat encampadana.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

3.236.74.69