Encamp vol enllestir el pla de dinamització a l'estiu amb la implicació de Saetde

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp pretén que el pla de dinamització de la parròquia estigui enllestit abans de l'estiu i que Saetde hi tingui un paper clau. Hi haurà un àmbit específic per al Pas de la Casa i un altre per a Encamp, ja que són realitats diferents.

El cònsol major pretén que el pla de de dinamització de la parròquia, que es va adjudicar a una empresa catalana, estigui acabat abans de final de juny, tot i que reconeix que potser és molt just. Jordi Torres creu que Saetde ha de ser un dels principals actors implicats. Argumenta que "és un dels principals motors de la parròquia tant al Pas com a Encamp perquè som dos poblacions abocades a l'esquí". "Tant una població com l'altra són peu de pista i, per tant, crec que el paper que ha de jugar Saetde és clau", ha dit avançant que ja s'hi han previst reunions.

Hi haurà un pla específic per al Pas de la Casa. Els consellers de la minoria han explicat que tot i que el procediment amb què es va adjudicar la iniciativa no els convencia, hi donen suport. La consellera liberal Maribel Lafoz addueix que "no és el mateix el Pas de la Casa que Encamp". "Tots en som conscients, no hi ha cap mena de dubte ni per part de l'empresa ni per la majoria", afegeix. El conseller del PS, Pere Marsenyach, opina que "el procediment va estar equivocat d'inici". "Ens vam abstenir en l'aprovació d'aquesta empresa, tot i així seguirem treballant-hi perquè també defensàvem aquest pla de dinamització. Arriba tard, malauradament, però arriba", manifesta.

Ara, els responsables del projecte iniciaran una ronda de contactes per conèixer les inquietuds i necessitats en aquest àmbit.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

La comèdia negra de "Mala broma" omple d'humor i debat moral l'auditori Claror Els Viladomat recorreran al Superior contra la sentència que avala la plataforma de Soldeu