Els Encants Vintage de tardor d'Unicef recapten 16.000 euros per al Congo

www.andorradifusio.ad

Amb 16.000 €, que aniran a la República del Congo, s'ha tancat la 7a edició dels Encants Vintage d'Unicef d'enguany. La cita solidària va tenir lloc per quart cop en temporada de tardor, en un conegut hotel d'Escaldes-Engordany on durant dos dies es podien adquirir articles nous i de segona mà. Aquest programa plurianual d'ajudes ha aconseguit de moment 94.000 €.

Recaptar diners per millorar els serveis bàsics que precisen moltes famílies a la República del Congo era l'objectiu d'Unicef en aquesta quarta campanya de tardor i setena edició dels Encants Vintage que ha celebrat durant dos dies en un hotel d'Escaldes-Engordany.

Una acció que compta cada vegada amb més adeptes, i que ha aconseguit en aquesta cita fregar la xifra dels 16.000 €. Aquesta quantitat completa els 94.000 € recaptats des de l'inici del projecte d'intervenció solidària en aquest estat de l'Àfrica Equatorial.

Es tracta d'una acció d'espectre molt ampli i que engloba des de projectes bàsics de salut i educació, fins al treballs més extensos i de gestió amb representants de les comunitats locals, per contribuir al respecte dels ciutadans autòctons. Altres mesures bàsiques són l'aigua potable per a tots els nuclis habitats i una cosa tan bàsica com figurar en el registre de naixement.  El programa finalitza el 2021 quan es valorarà amb el comitè local d'Unicef la necessitat de renovar la intervenció o canviar l'objectiu.

Unicef continuarà celebrant aquests Encants Vintage de venda de roba de segona mà i articles per a la llar. Aquests mercats han entrat a formar part de l'agenda anual dels ciutadans, cada cop més adeptes a una filosofia que defensa que sostenibilitat i solidaritat van de la mà.

Informa: Sílvia Mestre
 

Comparteix:

El Govern preveu més ingressos amb l'IRPF i menys amb l'IGI L'Enterprising Women Lab visibilitza els referents femenins