Enèsima revisió de Hollywood de l'esclavitud

www.andorradifusio.ad

La vida d'Enzo Ferrari s'estrena al cinema. La pel·lícula, amb Penélope Cruz, viatja als anys 50 per assistir a l'ascens i la caiguda d'un visionari. A la cartellera s'hi suma la tornada de 'El color púrpura', la cinta de por 'La piscina' i dues propostes d'animació. 

Aquesta setmana la cartellera comença el 1909 als Estats Units amb Celie, la història d'una noia a qui el pare, un maltractador, la lliura en matrimoni a un granger que la tractarà pitjor. 

L'adaptació de la novel·la d'Alice Walker torna al cinema després de quaranta anys per recuperar la lluita contra la violència de gènere a través de la música de jazz d'una dona negra a principi del segle XX

"El color púrpura" Sam Blitz 

Ens traslladem a final dels anys 50 per recuperar la vida d'Enzo Ferrari amb Penélope Cruz en el paper de la seva dona, en un moment en què el pilot i empresari italià és a punt de la bancarrota, acaba de perdre el fill i decideix apostar-ho tot a la la Mille Miglia, mentre tem que es descobreixi la seva doble vida.

"Ferrari" Michael Mann

A les estrenes d'aquesta setmana trobem una bona dosi de terror sobrenatural a "La piscina". 

Ray, una estrella de beisbol, confia recuperar-se d'una malaltia degenerativa en una nova casa al costat de la família, però lluny de trobar la pau, la casa els espera amb una força malèvola que els arrossegarà a la profunditat. 

"La piscina" Bryce McGuire 

Acabem amb dues propostes infantils, una "Corre Tiger, corre", la missió d'un nen per trobar els pares en un viatge ple de coneixement i aventures. 

"Corre Tiger, corre" Stanley Tsang 

L'altra és "Peppa's cinema party" per celebrar vint anys de Peppa Pig.

"Peppa's cinema party" Andrea Tang 

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

Els propietaris d'Ordino reiteren als cònsols que el POUP es contradiu amb la llei del sòl Carnaval marca l'agenda del cap de setmana