L'ENFAF Crèdit Andorrà s'estrena amb una golejada davant del Viladecans (6-1)

L'ENFAF Crèdit Andorrà ha obert la lliga de Primera Catalana amb una golejada a Borda Mateu. L'onze de José Antonio Martín s'ha imposat per 6 gols a 1 al Viladecans, amb un festival anotador a la segona part.

L'estrena de l'ENFAF no podia tenir millor arrencada. Maria da Cruz obria el joc amb una passada llarga a la banda dreta i la centrada de Maria Ruzafa acabava amb un gol en pròpia porta. No hi ha hagut més gols a la primera part i al descans s'ha arribat amb l'avantatge mínim de l'equip andorrà.

Quan el Viladecans buscava l'empat amb més insistència ha arribat el segon de l'ENFAF. L'autora ha estat una de les incorporacions d'aquest estiu, Anna Hernández. La sentència l'ha posada Maria Ruzafa, després d'aprofitar un servei de porteria d'Ainhoa per encanonar el tercer dins l'àrea.

El Viladecans ha fet el gol de l'honor en l'única badada defensiva de les andorranes. Però l'alegria de l'equip català només ha durat un minut, el temps que ha necessitat Maria Ruzafa per fer el quart de l'ENFAF, després de rematar una centrada de Maria da Cruz.

Les andorranes encara en volien més i un penal sobre Marina ha acabat en el cinquè gol, de la capitana de la selecció. Laia tancava el festival golejador amb el 6 a 1 definitiu, en un córner al minut 88.

Un gran inici per a una temporada en què l'objectiu de l'ENFAF serà un any més mantenir la categoria, però sense renunciar a res.

Imatge: Pere Besolí