L'ENFAF guanya el Verdú i seguirà un any més a la preferent femenina

L'ENFAF jugarà un any més a preferent. L'equip de futbol femení de la Federació Andorrana va aconseguir guanyar 2 a 0 el Verdú en el darrer partit de la temporada. Tres punts d'or que permeten a les andorranes sortir de la zona de descens sobre la botzina.

L'ENFAF s'ho jugava tot a un partit contra el Verdú, el fanalet vermell de la categoria, que va posar les coses molt difícils.

Aquest era un partit ajornat de la segona jornada. Maria Ruzafa, en un parell d'ocasions, i Marina Fernández, amb un gran llançament de falta, van estar a punt d'avançar les tricolors, però els gols no van arribar fins a la segona part.

Laia Solé avançava les andorranes al minut 58 a la sortida d'un córner. Van ser minuts d'inspiració per a les jugadores entrenades per José Antonio Martín. Al 66 Erica Gonçalves sentenciava engaltant aquesta pilota des de la frontal. Un 2 a 0 que permet a l'ENFAF acabar sisè per la cua i d'aquesta manera certificar la permanència a preferent una altra temporada.

Informa: Sergi Cano