L'Enfaf perdona el Linyola (4-4)

En futbol sala, l'Enfaf va deixar escapar dos punts després d'empatar a quatre contra el Linyola. Els tricolors van remuntar un zero a dos d'inici, però van perdonar massa davant els lleidatans.

L'Enfaf va sortir al pavelló de l'Aldosa de la Massana amb una rotació molt curta per les nombroses baixes. Els tricolors van ser agressius en la pressió, però no van convertir-ho en gols. Això va aprofitar-ho el Linyola per posar-se dos gols per davant.

La reacció va arribar poc després del segon, amb un gol de falta d'Arnau Rodríguez. Al descans, 1 a 2.

Els de Jonathan Pérez van créixer en sensacions a la represa i Brayan Pinto va fer l'empat en una nova jugada d'estratègia. La pissarra va tornar a funcionar i Omar Avila va capgirar el marcador.

En la primera acció amb porter jugador dels visitants, Guillem Castro va castigar fent el 4 a 2. Els lleidatans van continuar empenyent i als darrers tres minuts van arribar dos gols. Al final, 4 a 4.

L'efectivitat de cara a porteria està sent un dels punts a millorar per als tricolors que sumen 16 punts en 17 partits.

Informa/Imatges: Joel Romero