Enric Balaguer presenta la seva candidatura a les legislatives franceses

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous s’ha presentat al Prat del Roure una altra candidatura per a la cinquena circumscripció de les legislatives franceses.

Enric Balaguer, de la federació Régions et Peuples Solidaires, diu que té la voluntat de millorar els serveis consulars, els estudis a l’escola francesa i l’ajuda a les empreses franceses. "Volem que hi hagi un suport més important de França cap a Andorra a nivell de possibilitat de fer estudis". 

També ha assegurat que la resta de les candidatures tenen una visió "jacobina de França, en el sentit que tot surt de París i se'n va cap a baix." Ells en canvi, considera que "tenen una visió completament contraposada". 

La candidatura té el suport de l’Alliance libre européenne i Junts per Catalunya. Les votacions es faran el 5 de juny en primera volta i el 19 en segona.

Informa: Rosa Alberch

 

Comparteix:

Conxita Marsol no veu viable construir un abocador de terres a Andorra la Vella per manca d'espai  Nou aparcament al Mas de Ribafeta per solucionar els problemes d'estacionament dels veïns d'Arinsal