L'ensopegada de l'Atlètic d'Escaldes deixa la lliga molt ajustada

La lliga nacional segueix més igualada que mai. La punxada del líder, l'Atlètic d'Escaldes, permet a l'Inter reenganxar-se al capdavant de la classificació.

La lliga nacional està més ajustada que mai amb els quatre primers equips separats per un punt. L'Inter d'Escaldes va guanyar el Sant Julià per 2 a 0 i se situa colíder amb 14 punts.

Al minut 20, Gerard Artigas s'estrenava com a golejador amb una rematada de cap al segon pal que la defensa no aconseguia refusar. Els lauredians van tenir la rèplica, però van trobar un gran José Antonio. A les acaballes, Betriu afusellava la porteria després d'una bona jugada col·lectiva. El Sant Julià es manté quart amb 13 punts.

La sorpresa de la jornada la va protagonitzar l'UE Santa Coloma en guanyar el líder, l'Atlètic d'Escaldes, 1 a 0. El partit va trencar-se amb l'expulsió de Moi San Nicolás al minut 39. Tot i això, els escaldencs van disposar d'alguna opció com un xut de Grondona que refusa Ferran Pol. Al minut 64, Víctor Bernat provocava un penal i l'expulsió de Rafa Santos. El mateix davanter va transformar-lo en l'únic gol de la tarda. El triomf permet als de Muñoz reenganxar-se a la lluita pel play-off pel títol.

Engordany i FC Santa Coloma van signar les taules. Al quart d'hora, els escaldencs s'avançaven amb aquesta meravella de Morgan Lafont. Al 34, Guillaume feia el segon amb un cop de cap dins de l'àrea.

El descans va esperonar els colomencs i al 61, Àlex Martínez retallava diferències amb una rematada al primer pal. Al minut 73, l'internacional andorrà posava l'empat amb una jugada individual. Al final, 2 a 2. Els d'Emiliano es mantenen a un punt de la primera posició, per contra els colomencs acumulen 4 partits sense guanyar.

A la part baixa, el Penya Encarnada va imposar-se amb autoritat el Carroi per 3 a 0. Al 67, Carlos Gomes feia el primer de la tarda amb una vaselina. Minuts més tard, novament, Gomes aprofitava una errada del porter per convertir el segon. A les acaballes, el davanter culminava un contracop en el seu hattrick particular. El triomf permet al Penya deixar el fanalet vermell en detriment del Carroi.